Details

Date:

01/10/2022

Time:

22:00 PM

Location:

USF Verftet

Event Types:

About the tour

Branco er for tiden en av Danmarks største rappere, med over 600 millioner streams og flere priser. Da Branco i 2021 slapp albumet «BABA BUSINESS 2» endte nesten samtlige låter umiddelbart på toppen av Spotify-listene i Danmark. Det meldes fra både anmeldere og fans at «ingen lyder større enn Branco», med låter som gjør deg kjent med både en urørlig gangster og en kjærlig familiefar. 

I hjemlandet har han markert seg med hits som «BLUE LAGOON», «HUNDO» og «STEPPA’ IN», mens vi i Norge har hørt han på låten «Money Moves» med Kamelen. I likhet med sistnevnte har også Branco sitt liv blitt dokumentert på lerretet, i dokumentarserien «Branco – En Ny Begyndelse» på TV2 Zulu, hvor man kommer bak scenen i livet til rapperen. 

I løpet av karrieren har Branco samarbeidet med artister som A36, Lukas Graham, Gilli, samt ICEKIID og Trey & Zey, som begge også spiller på årets Ruller Hardt. Branco fikk i 2020 pris for «årets solist» av Danske Music Awards, og vi ser frem til å se han ta Bergen med storm på Ruller Hardt 2022!