Details

Date:

30/09/2022

Time:

23:00

Location:

USF Verftet

Event Types:

Organized By:

Ruller Hardt

About the tour

Girll Codee består av duoen ShaaBiggaa and Hiii Siddity fra New York. Med en god blanding av moro, festing og humor bringer de tilbake elementer av rap som av mange har vært savnet det siste tiåret. Men musikken handler ikke kun om dette, og det er stor vekt på tekst og fremførelse. Energien er alltid på topp og kjemien deres både på video og scenen er upåklagelig. 

Damene i Girll Codee er ikke opptatt av å følge trender, og balanserer fint overgangen fra å rappe på gamle hiphop klassikere til mer moderne produksjoner. På Youtube har de allerede flere millioner views på sine freestyles, hvor du kan høre de rappe over beats til lokale helter som The Lox, Big L, Mobb Deep og Camp Lo, m.fl. Ofte får man enten eller med rappere – noen er veldig gode til å rappe mens andre er gode på skrive låter. 

Med sin debut-EP som kom ut sommeren 2022, viser Girll Codee at de mestrer begge deler, og låter som “Chaa Chaa Chaa” og “Woah” holder virkelig på å ta av i hjemlandet. 

Dette er en duo å holde øye med: topp rapping, enorm sjarm og ro på scenen. Det er nok bare snakk om tid før Girll Codee blower opp, og du kan si at du så de på Ruller Hardt i Bergen.