Details

Date:

30/09/2022

Time:

21:30

Location:

USF Verftet

Event Types:

Organized By:

Ruller Hardt

About the tour

Hoodlum er kanskje ikke polstret på billboardlisten og har ikke milliarder av streams på spotify, men dette har ikke stoppet San Antonio-gutten fra å skaffe seg en solid fanbase, kultstatus og ikke minst en svær billboard i hjembyen med reklame for hans forrige album. Hoodlum er ekstrem god på å male bilder gjennom tekster, og i musikken sin snakker han stort sett om sine omgivelser og ting han har sett i oppveksten. Den sløve og seige Texas stilen kler Hoodlum bra, og produsent Big Tex Johnny sine fantastiske beats er som skapt for han og hans unike rappe-stil. 

Video har vært en viktig del av hans utrykk, og på hvert prosjekt slippes det opp til 5 videoer fra samme album. Så og si alle hans videoer er gjort av barndomsvenn Ace The Shooter, og Hoodlum slipper ofte 2 låter i samme musikkvideo. Med over 10 million views på Youtube og 47.000 Instagram-følgere er det klart at gutten er på en stigende kurve og skaffer seg mere dedikerte fans for hver dag som går. 

Med ferskt Maxo Kream-samarbeid i baggen og No Jumper-intervju, har det virkelig begynt å skje ting rundt denne unge undergrunnshelten som er en skikkelig snakkis blant rapfans om dagen.