Details

Date:

01/10/2022

Time:

21:30 PM

Location:

USF Verftet

Event Types:

About the tour

Ingen rapfestival i Bergen er fullkommen uten et par Bergenstryner på programmet! Selv om Amund Karseth opprinnelig er fra Østlandet, har han de siste årene vært stasjonert i Bergen og laget musikk under artistnavnet Kars. Siden 2018 har han gitt ut flere låter, blant annet “Anthem” med Lars Vaular og “LMA” med EMIR. Det var likevel ikke før i 2022 at han skulle lage en hel EP i samarbeid med en annen Bergensartist – Angelo Reira. 

Trond Angelo Eriksen, kjent som Angelo Reira, har vært en velkjent profil i Bergens rapmiljø over flere år. Med låter som “Kolossal Type Ting”, “Miami” og gateklassikeren “Lille Thailand” med Martin Hazy, har han opparbeidet seg en solid fanbase til tross for sjeldne live-opptredener. 

EP-en “Gatesport” er samarbeidsprosjektet til Kars og Angelo Reira. Med låter som “Widerøe” og “Plugger” tar de lytteren med inn i et lekent tekstunivers over velproduserte Nado-beats. Tittelsporet “Gatesport” er en klassiker på spillelisten i bilen. 

Til Ruller Hardt kommer Kars og Angelo med både samarbeidslåter og solo-låter – og kanskje noen gjesteopptredener fra kjente fjes?