Details

Date:

01/10/2022

Time:

20:00

Location:

USF Verftet

Event Types:

About the tour

Trey & Zay er Danmarks hotteste nye navn. De to barndomsvenninnene fra Vestegenen forteller sine egne historier, i hvert sitt univers. Et uttrykk som eksploderer med gatekultur, dans, gode vibber og en sjarmerende holdning. Et uttrykk som har fått musikkbransjen til å få øynene opp, og har sikret Trey & Zay en platekontrakt med Brancos plateselskap BMB. 

Singlene «Ikk Min Skyld» og «Bunda» fløy rett inn på Spotify Topp 50 og har høstet anerkjennelse fra rappere som Icekiid & Benny Jamz. Trey & Zay startet 2021 med to låter på Brancos album Baba Business 2 – som gikk rett til nummer 1 i Danmark. 

Duoen debuterte i februar 2020, med singelen “Daramy”. Sporet er en hyllest til FCK-spilleren Mohamed Daramy og tok av så snart videoen kom på YouTube. Videoen tar seeren med inn i et høyenergisk og eksplosivt univers av afrodans og vibber, som viser duoen i sitt rette element, og sikret dem tusenvis av visninger, samt airplay i dansk og svensk P3. 

Med enorm energi leverer gutta bangers, fylt med lekne flyter, ekte historier, morsomme punchlines og fengende melodier. Soundvenue peker på dem som et av de nye danske musikknavnene å holde øye med og skriver at de «… ikke bare vil holde utkikk, men definitivt danse unna»