Festival 2022

Ruller Hardt

Velkommen til Ruller Hardt 2022 . Etter en vellykket gjennomføring 23.-26. juni i fjor bestemte vi oss for å ta festivalen til et nytt nivå! Denne gangen er tanken å gå fra å være en lokal rapfestival til å bli Skandinavias første bransjefestival for rap & rnb. I tillegg til konserter med etablerte og up and coming artister fra Norge, Sverige, Danmark USA og UK, skal det arrangeres bransjetreff med foredrag & panelsamtaler, filmfremvisning av lokale og nasjonale produksjoner, låtskrivercamp med artister og produsenter, og klubbkveld på forskjellige klubber rundt i byen. Tanken er å styrke tilbudet for rap-interesserte og øke konsert mangfoldet i Bergen, posisjonere byen nasjonalt og internasjonalt som en viktig aktør for sjangeren, og ikke minst heve kunnskapsnivået til norsk musikkbransje når det kommer til rap og rnb. 30. sept-1. okt samler vi 18 artister på 3 scener fordelt på 2 dager på ett fullsatt Verftet, og inviterer nasjonal og internasjonal bransje å oppleve god musikk og vakker natur i Norges “nye” rap-hovestad.

Festival

Ruller Hardt 2022 går av stabelen 30. september – 1. oktober i Bergen. 

Sjekk hovedsiden for lineup og kjøp festivalpass via Ticketmaster(klikk her). 

Delegatprogram

Årets program inneholder blant annet bransjetreff med foredrag og panelsamtalen, fremvisning av nye produksjoner og låtskrivercamp. 

Pre-party

Van Oslo i sammen med Maria Black Arrangerer pre-party allerede torsdag 29. september. Detaljer kommer!

Lineup!

Vi samler 18 artister på 3 scener fordelt på 2 dager på ett fullsatt Verftet. Se årets lineup her!

Ruller Hardt

Spørsmål? Noe du brenner inne med? Eller kunne du tenkt deg å være frivillig under årets Ruller Hardt? Send oss en melding via kontaktskjemaet så kommer vi tilbake til seg så raskt vi rekker.